"Слуга народу" відреагувала на заяви Галушко про продаж місць у виборчих списках

Всі заяви нардепа перевірять
"Слуга народу" відреагувала на заяви Галушко про продаж місць у виборчих списках
Микола Галушко і Володимир Зеленський
27 Вересня 2020, 13:00
читать на русском

Партія "Слуга народу" відреагувала на заяву народного депутата Миколи Галушка про продаж місць у списках та назвала її "дуже серйозними звинуваченнями".

Про це повідомляє партія "Слуга народу" у соцмережі Facebook.

Депутат виклав у соцмережі відеозвернення до президента України, в якому зазначив, що всі місця в списку "Слуги Народу" на окрузі № 97 у Київській області нібито були продані. Це дуже серйозні звинувачення, оскільки "договорняки" та торгівля місцями у списках суперечать моральним принципам нашої команди. Тому служба безпеки партії вже почала відповідні перевірки, - йдеться у повідомленні.

У партії зазначили, що перевірять факти, про які заявив Галушко.

За моїми даними, пан Галушко зустрічався з політичними опонентами "Слуги Народу" на окрузі № 97 і, ймовірно, мав намір включити їхніх людей до списку на місцеві вибори, - заявив керівник Київської обласної організації партії "Слуга Народу" Олександр Дубінський.

Читайте також

У "Слузі народу" додали, що коли від депутата надійде офіційна письмова заява про вихід з партії, то її розглянуть у відповідному до статуту порядку.

Про вихід пана Галушка з фракції "Слуга Народу" у парламенті не йдеться, - уточнили у заяві.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Галушко офіційно заявив про вихід з партії. Він звернувся до президента Зеленського та заявив, що на місцеві вибори у Броварському районі партія "Слуга народу" продали місця у списках.

1