"Слуга народу" Аллахвердієва прийшла до Ради з сумкою за 70 тисяч гривень

Це вже не перша дорога річ, яку "вигулює" депутатка у парламенті
5 Березня, 12:36 1883

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Ірина Аллахвердієва прийшла на роботу до сесійної зали із сумочкою YSL Niki, яка коштує майже дві депутатські зарплати.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла парламентська журналістка Анна Стешенко.

Яскрава блондинка і депутат "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва на шляху до Верховної Ради. В руках - сумочка YSL Niki універсального чорного кольору з монограмою "Кассандра" за $ 2,550 (понад 70 тис. грн) з осінньо-зимової колекції 2020 Ентоні Ваккарелла. Схоже, що Niki - один з улюблених аксесуарів Аллахвердієвої. З цієї ж сумкою вона ходила в парламент ще пару тижнів тому і "в хутрі", - прокоментувала журналістка модний лук народної обраниці.

Фото: Олександр Сенько

Стешенко зазначила, що  з брендовими сумочками та у сукнях відомих модних марок Аллахвердієва полюбляла приходити до Ради і раніше.

Наприклад, з D&G "Sicily" за 1 471 євро або 38.981 грн при середній зарплаті нардепа в 40 тисяч на місяць. Вперше майбутня депутатка "засвітилася" ще в Трускавці під час навчання "Слуг народу", де була мною помічена в сарафані Versace, - написала журналістка.

До речі, Аллахвердієва очолює у Раді підкомітет з питань тарифного і нетарифного регулювання фінансового комітету. За весь час своєї каденції лише один раз виступила з парламентської трибуни.

Фото: Олександр Сенько


Контекст. Раніше  членкиня депутатської групи "Довіра" Лариса Білозір на пленарне засідання Верховної Ради України одягнула сорочку Dior з впізнаваним принтом бренду, яка коштує майже 50 тисяч гривень.

Членкиня фракції "Слуга народу" Аліна Загоруйко під час пленарних засідань Верховної Ради України у вересні минулого року була помічена з сумкою бренду Burberry в моделі Belt з нової колекції, яка коштує близько двох тисяч євро.

Читайте також

Народна депутатка від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Антоніна Славицька та депутатка "Слуги народу" Ольга Смаглюк-Василевська надають перевагу рендовими сумками Gucci та Salvatore Ferragamo вартістю майже 66 тис. грн.

Народна депутатка від фракції (ОПЗЖ) Наталія Королевська на брифінгу у Верховній Раді розповідала про те, як опозиція "в найкоротший час може зменшити соціальні розриви в Україні" у сукні за 2600 євро (87 тисяч 771 гривня).