"Слуга народу" не обговорює питання про відставку Марченка - Корнієнко

Проєкт постанови про відставку міністра фінансів відкликали
"Слуга народу" не обговорює питання про відставку Марченка - Корнієнко
Олександр Корнієнко Фото: УНІАН
30 Квітня 2021, 21:51
читать на русском

Фракція "Слуга Народу" не обговорює питання про відставку уряду чи окремих очільників міністерств, зокрема і міністра фінансів Сергія Марченка.

Про це заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

Зазначається, що постанова про звільнення Марченка з посади міністра фінансів була ініціативою окремих представників президентської фракції. Але, як повідомили в партії, автори відкликали проєкт постанови та написали відповідну заяву на ім'я голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

На сьогодні немає офіційних пропозицій по заміні того чи іншого урядовця. Є багато чуток про те, що зміни можливі чи десь обговорюються. Ніхто з урядовців не є вічним. Але станом на сьогодні пропозицій по заміні когось з урядовців, які б набрали 226 голосів "за", – немає, - сказав Корнієнко.


Контекст. Кілька народних депутатів від партії "Слуга народу" зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови про звільнення міністра фінансів Сергія Марченка.

Його авторами є 17 народних депутатів, переважно з фракції "Слуга народу". Також серед авторів є представники групи" За майбутнє" та позафракційні.

Читайте також