"Слуга народу" проведе засідання фракції 13 грудня: про що говоритимуть

Народні депутати планують розглянути низку законопроєктів
Важливо
"Слуга народу" проведе засідання фракції 13 грудня: про що говоритимуть
З’їзд партії “Слуга народу” Фото: УНІАН
13 Грудня 2021, 08:51
читать на русском

Фракція "Слуга народу" збереться 13 грудня о 19:00 для обговорення пріоритетних законопроєктів, які будуть винесені на поточний пленарний тиждень.

Про це повідомила речниця СН Юлія Палійчук у Telegram.

Зазначається, що під час засідання фракції планується заслухати інформацію голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича щодо Закону України "Про публічні закупівлі" в частині особливостей застосування переговорної процедури закупівлі (№6273).

Також "слуги" мають розглянути питання внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор та лотерей (№ 2713-д).

Планується обговорення важливих законопроєктів  щодо розвитку медичної реформи:

  • Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення надання медичної допомоги (№6306),
  • Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині (№ 5831),
  • Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи управління сферою охорони здоров’я та забезпечення медичного обслуговування населення (№ 5873),
  • Проєкт Закону про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну (№ 4358).

А також планується представлення делегатів від фракції до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади за квотою Верховної Ради України.

Нагадаємо, що цього тижня, з 14 по 17 грудня, Верховна Рада працюватиме у режимі пленарних засідань.

Читайте також