"Слуги народу" збирають голоси за виключення з фракції скандальної нардепки Безуглої

Колег Безуглої обурило опитування щодо майбутнього нардепів, яке вона виставила у Фейсбуці
"Слуги народу" збирають голоси за виключення з фракції скандальної нардепки Безуглої
Мар’яна Безугла Фото: https://www.facebook.com/m.bezuhla
25 Жовтня 2023, 10:28
читать на русском

"Слуги Народу" збирають підписи за виключення з фракції Мар’яни Безуглої. Вчора у парламентському фракційному чаті відбувалося голосування за виключення з фракції скандальної нардепки.

Про це пише у своєму Телеграм-каналі екснардеп Ігор Мосійчук.

Причина, опитування Безуглої стосовно майбутнього нардепів: розстріл, ув’язнення чи мобілізація на фронт. Нардепи вважають і схоже не безпідставно, що Безугла дискредитує парламентаризм, а вона своєю чергою закликає колег вилізти з мильної бульбашки…

"На ранок сьогоднішнього дня шкандаль з Безуглою заграв новими фарбами… Її колега і моя землячка нардеп від "Слуг Народа" по 148 в/о Анастасія Ляшенко яка нещодавно вийшовши заміж взяла прізвище чоловіка - Шефтіфрац, так хотіла похвалитися своїм щастям опублікувала в Фейсбуці фото свого 7-ми місячного сина Давида. В коментарі прибігла Мар’яна Безугла залишивши коментар: «і на фронт». Ляшенко-Шефтіфрац наскаржилася в фракційний чат і шкандаль розгорівся по новому…", - розповів Мосійчук.

Остаточно крапку у питанні виключення Безуглої з фракції, як очікується, поставлять в Офісі президента.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови №9068, яка пропонує відкликати народну депутатку з фракції "Слуга народу" Мар’яну Безуглу з комітету національної безпеки, оборони та розвідки. Безуглу хочуть вивести з комітету через скандал із законопроєктом про можливість призначення міністром оборони військового.

Читайте також

1