Нардепка-"слуга" Безугла взялася писати книгу

Свої "рефлексії" депутатка обіцяє закінчити за пів року
Нардепка-"слуга" Безугла взялася писати книгу
Мар’яна Безугла Фото: https://www.facebook.com/m.bezuhla
20 Липня 2023, 12:41
читать на русском

Народна депутатка України та заступниця голови Комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла поділилася, що пише книгу.

Про це вона повідомила у Facebook.

За словами Безуглої, написання книги "не буде величезним хобі і проявом літературної та публіцистичної активності"

Усі деталі вона повідомила на каналі "Главкома".

"Накопичилося багато вражень і про парламент, і про війну, і певні особистісні моменти. Все-таки робота в такому комітеті та, зокрема, робота за напрямком Демократичний цивільний контроль, який охоплює взаємодію з військовими, сектором нацбезпеки та оборони. Я вважаю, усі рефлексії мають бути оформлені на папері", – заявила Безугла.

За словами голови Комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, це "не буде величезне хобі і прояв літературної та публіцистичної активності".

"Сподіваюся вони (рефлексії – ред.) будуть корисними для великого кола читачів. Звичайно тут треба бути обережним, щоб дотриматися безпекового контуру і не дати зайвої інформації для нашого ворога. Тому я буду радитися з представниками тих відомств, які є нашими підопічними в форматі роботи Комітету Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки", – додала Безугла.

Крім того, нардепка пообіцяла закінчити книгу впродовж пів року.

Нагадаємо, у Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови №9068, яка пропонує відкликати народну депутатку з фракції "Слуга народу" Мар’яну Безуглу з комітету національної безпеки, оборони та розвідки. Безуглу хочуть вивести з комітету через скандал із законопроєктом про можливість призначення міністром оборони військового.

Читайте також

1