Смертельна аварія у Вінницькій області: тіло водія вирізали з вантажівки

На трасі зіткнулися фура та автоцистерна
Смертельна аварія у Вінницькій області: тіло водія вирізали з вантажівки
ДТП у Вінницькій області Фото: https://vn.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/16583.html
5 Вересня 2021, 22:01
читать на русском

Поблизу села Кропивна на автошляху Стрій-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка сталася ДТП за участі двох вантажівок. Є загиблий та постраждалий.

Як повідомляє обласна Служба порятунку, водій вантажного автомобіля VOLVO виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автоцистерною VOLVO. Водій останнього авто з'їхав з дороги та автоцистерна перевернулася.

Внаслідок чого, сталася розгерметизація цистерни та почався витік паливо-мастильних матеріалів. За допомогою генератора піни середньої кратності (ГПС-600) було створено пінну подушку для запобігання виникнення загоряння легкозаймистої речовини, - кажуть рятувальники.

Зазначається, що один із водіїв загинув на місці автопригоди, його тіло з салону понівеченої автівки за допомогою спецобладнання деблокували надзвичайники. Інший водій - госпіталізований до лікарні.

Для підняття автоцистерни з кювету був залучений спеціальний автокран Zoomlion аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Причини, що призвели до трагедії наразі встановлюються працівниками Нацполіції.

Нагадаємо, на трасі у Київській області перекинулася автоцистерна з рідким киснем. ДТП з перекиданням сталося на 25-му кілометрі автошляху М-01 (Київ-Чернігів-Нові Яриловичі).

Читайте також

1