Троє людей загинуло у ДТП у Вінницькій області: легковик влетів у фуру

Не постраждав лише водій вантажівки, який перевозив асфальт
Троє людей загинуло у ДТП у Вінницькій області: легковик влетів у фуру
ДТП біля міста Немирів Фото: vn.npu.gov.ua
25 Серпня 2021, 19:52
читать на русском

У Вінницькій області, на об'їзній дорозі міста Немирів, сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода, у якій загинуло троє людей.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.

Зазначається, що ДТП сталась 25 серпня близько 7.30 години ранку на об’їзній дорозі міста Немирів. Внаслідок зіткнення вантажівки Iveco та легковика Volkswagen загинули троє людей, серед яких 14-річна дівчина.

Попередньо встановлено, що водій легковика, 39-річний вінничанин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем Iveco.

У результаті аварії водій автомобіля Volkswagen, його 14-річна дочка та їх 20-річна родичка загинули на місці події. 45-річний водій вантажівки, який перевозив асфальт, не постраждав, - йдеться у повідомленні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 10 років.

Досудове розслідування триває. Призначено проведення ряду експертиз, за висновками яких будуть встановлені причини аварії.

Нагадаємо, що у Києві перекинувся автобус сполученням "Кишинів - Москва", в результаті чого постраждали 18 людей.

У ніч на 25 серпня у Львівській області сталася дорожньо-транспортна аварія, внаслідок якої троє людей загинули, а шестеро отримали травми.

Читайте також