Смертельна ДТП за участі швидкої допомоги сталася у Харківській області - фото

Внаслідок аварії травмувалася 49-річна медсестра
Смертельна ДТП за участі швидкої допомоги сталася у Харківській області - фото
ДТП поблизу селища Коротич Харківської області Фото: hk.npu.gov.ua
5 Січня 2022, 14:02
читать на русском

Смертельна аварія за участю карети швидкої медичної допомоги сталася вночі 4 січня поблизу селища Коротич Харківської області.

Як повідомляє обласна поліція, внаслідок ДТП загинув водій легковика. Також один із медичних працівників отримав травми.

Повідомляється, що 4 січня о 22:00 на 461 км автошляху Київ–Харків–Довжанський водій автомобіля Skoda Octavia виїхав на смугу зустрічного руху, де протаранив автомобіль бригади швидкої медичної допомоги.

44-річний водій-порушник від отриманих травм помер по дорозі до лікарні. Також постраждала 49-річна молодша медична сестра.

Слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, минулого року у Дніпропетровській області сталася ДТП за участю маршрутного міжміського мікроавтобуса та автомобіля екстреної медичної допомоги. Внаслідок чого постраждало шестеро людей.

Читайте також

1