Собака замість пташки: Twitter змінив логотип

Собака є є символом криптовалюти Dogecoin
Собака замість пташки: Twitter змінив логотип
Dogecoin Фото: economictimes.indiatimes.com
4 Квітня 2023, 20:57
читать на русском

Twitter замінив синю пташку на логотипі свого сайту на собаку, що є символом криптовалюти Dogecoin. Новий логотип відображається під час перегляду сторінок сайту.

Про це повідомляє Bloomberg.

Відомо, що вартість Dogecoin зросла на 30% після того, як її логотип з'явився на головній сторінці соціальної мережі. Dogecoin виріс з 7,7 цента до 10,2 цента після оновлення. Тег Doge також став популярним у Twitter.

Таке рішення власник Twitter Ілон Маск пояснив тим, що ще коли він тільки замислювався про придбання якоїсь соцмережі один з користувачів порадив йому купити Twitter і змінити лого з пташкою на собаку.

Довідка: як відомо, Dogecoin - це жартівлива криптовалюта-мем, яка була випущена у 2014 році. Її називають улюбленою криптомонетою власника компаній Tesla і SpaceX Ілона Маска, оскільки він часто згадує Догікоїн у своїх твітах.  Якось, криптовалюта Dogecoin за добу здорожчала на 1000% після чергового твіту Маска. А у травні 2021 року мільярдер намагався пояснити, в чому суть цифрової монети, однак погодився, що "це розводка".

Торік у жовтні Маск пояснив, чому він підтримує Dogecoin. Бізнесмен заявив, що вважає альткоїн "народною криптовалютою". Маск додав, що перед тим, як підтримати "мемну" криптовалюту, він поспілкувався з робітниками Tesla і SpaceX, багато хто з них виявився власником Dogecoin.

Нагадаємо, глава Twitter Ілон Маск анонсував дорожчу підписку для користувачів соцмережі.

Читайте також