Співголова "ОПЖЗ" Бойко розповів, що вірить в інопланетян (відео)

Нардеп розповів, що НЛО існують, але ніхто не знає, звідки вони взялися
Співголова "ОПЖЗ" Бойко розповів, що вірить в інопланетян (відео)
Юрій Бойко (Фото: УНІАН)
13 Квітня 2021, 13:26
читать на русском

Народний депутат, співголова фракції "ОПЗЖ" Юрій Бойко в прямому ефірі на одному з телеканалів переконував присутніх у студії гостей і телеглядачів у існуванні НЛО.

Про це Бойко розповів в ефірі телеканалу НАШ.

Я думаю, непізнані літаючі обʼєкти напевно існують. Тому що занадто багато фактів, які з різних сторін їх описують, але толком ніхто не може сказати, звідки вони взялися, — розмірковував нардеп.

Також парламентарій додав, що є речі, які перебувають за межею людського розуму, наприклад, що Всесвіт нескінченний.

У деяких випадках НЛО можуть перебувати за межами нашого розуму. Я не бачив (НЛО — ред.), але скажу з власного досвіду: коли став курувати космічну галузь, я приїхав на "Південмаш" і зрозумів, що механізми, які там створювалися, механізми, які розраховувалися, коли вони літали в космос — це вже все знаходиться на межі людського розуму. І тільки дуже розумні люди, які це все робили, вони жили цим. Це були талановиті люди, одержимі цими ідеями, — підсумував Бойко.

Нагадаємо, депутат Харківської міськради від партії "Опозиційна платформа – За життя" Саід Джавід опублікував щорічну декларацію про доходи, у якій задекларував африканського чипованого лева.

1