Співзасновник Ethereum Ентоні Ді Іоріо залишає криптоіндустрію

Однією з причин відходу з індустрії цифрових активів стало побоювання за власну безпеку
Співзасновник Ethereum Ентоні Ді Іоріо залишає криптоіндустрію
Ентоні Ді Іоріо Фото: @diiorioanthony
19 Липня 2021, 15:10
читать на русском

Співзасновник криптовалюти Ethereum Ентоні Ді Іоріо вирішив піти з індустрії цифрових активів через побоювання за особисту безпеку.

Про це повідомляє Bloomberg. У планах Ді Іоріо на майбутнє - повністю розірвати зв'язки з усіма стартапами та проєктами, пов'язаними з блокчейном.

Я хочу диверсифікувати свою діяльність, щоб не бути криптовалютником, а бути людиною, що розв'язує складні проблеми. Я використовую криптовалюту, коли це необхідно, але в багатьох випадках цього не відбувається, - зізнався Ді Іоріо.

Зазначається, що з 2017 Ді Іоріо пересувається виключно в супроводі особистої охорони. У найближчі тижні підприємець планує продати свою компанію Decentral по розробці софту для створення децентралізованих технологій.

Він запевнив, що вже веде переговори з декількома потенційними інвесторами для продажу Decentral, яку можуть оцінити в сотні мільйонів доларів.

Ді Іоріо брав участь в створенні Ethereum з 2013 року. Однойменна блокчейн-платформа призначена для так званих децентралізованих фінансових додатків, дозволяючи користувачам оформляти позики та запозичення без участі традиційних посередників, в тому числі банків.

Нагадаємо, співзасновник Ethereum Віталій Бутерін, за даними Forbes, став наймолодшим мільярдером у світі, які заробив свій статок на криптовалюті.

Читайте також

1