Засновник Ethereum Бутерін пожертвував Індії мільярд доларів у криптовалюті

Спалах COVID-19 в Індії призвів до рекордного зростання кількості померлих
Засновник Ethereum Бутерін пожертвував Індії мільярд доларів у криптовалюті
Еthereum Фото: Moose Photos з Pexels
13 Травня 2021, 17:20
читать на русском

Засновник Ethereum Віталій Бутерін оголосив про пожертвування 50,7 трлн токенів Shiba Inu до Фонду допомоги Індії по боротьбі проти COVID-19.

Як пише Forbes, Бутерін перевів індійському фонду 1,2 мільярда в валюті Шиба Іну. Крім того, він здійснив транзакцію з Ethereum та криптовалютою Dogelon Mars на суму в 336 мільйонів доларів в організації Фонду Мафусаїла, яка займається питаннями просування життя за допомогою регенеративної медицини.

Нагадаємо, що від 22 квітня в Індії почали фіксувати екстремальний сплеск захворюваності ковідом: понад 300 тисяч випадків щодоби, що є абсолютним рекордом світу.

Мільярдер також пожертвував близько 441 мільйона доларів в криптовалюті Akita Inu організації Gitcoin, яка працює з технологіями Ethereum, розробнику штучного інтелекту Machine Intelligence Research (MIRI), творцеві моделі нових міст Charter Cities Institute.

Нагадаємо, 11 травня криптовалюта Ethereum встановила рекорд своєї вартості, подолавши позначку у чотири тисячі доларів.

Раніше вартість Ethereum оновлювала історичний максимум 9 травня. В ході торгів криптовалюта підіймалася до 3 982 дол.

Засновник Ethereum Віталій Бутерін, за даними Forbes, став наймолодшим мільярдером у світі, які заробив свій статок на криптовалюті.

Читайте також наш матеріал: Криптовалюта завойовує світ: чи витіснять біткоїни долари і золото

Читайте також

1