Непередбачуваний зліт Етеріума і стабільний Біткоїн: ситуація на криптовалютном ринку

Андрій Подолян

CEO біржевої платформи cryptorg.net и автор телеграм-каналу про інвестиції FOMOHOMO

Непередбачуваний зліт Етеріума і стабільний Біткоїн: ситуація на криптовалютном ринку
(Фото: УНІАН)
11 Травня 2021, 20:08
читать на русском
Кількість Етеріума на біржах знаходиться на рекордно низьких позначках

Про стагнацію Біткоїна, зліт Етеріума і заробіток мільйонів на біржі криптовалюти "по приколу" Праламент.UA розповів CEO біржової платформи cryptorg.net і автор телеграм-каналу про інвестиції FOMOHOMO Андрій Подолян.

Яка ситуація на ринку криптовалюти

З Біткоїном зараз не відбувається нічого цікавого. По суті йде флет з високою волатильністю, що мовою трейдерів означає топтання на місці. Довгостроковим інвесторам такі ситуації не цікаві, а ось активні дей-трейдери мають можливість для хорошого заробітку. Зверху Біткоїн обмежений опором в районі 60-61к, яке ніяк не можемо пройти. Знизу підтримкою виступають рівні 52500 і 48000. Можна побачити зародження трендового руху при пробої даних рівнів.

Скільки зараз коштує Етеріум

Набагато цікавіша ситуація з Ethereum, адже ціна закріпилася вище 4000 $, виконавши найсміливіші прогнози аналітиків. Особисто я чекав рівень в 3-3.5к по ETH, але рух не припинився. Варто зазначити, що кількість Етеріума на біржах знаходиться на рекордно низьких позначках, починаючи з 2017 року ETH активно виводять в стейкінг і різні DeFi проекти. Існує і негативний момент, комісії за транзакції в мережі Етеріума виросли до непристойного розміру. Іноді, щоб швидко відправити транзакцію, потрібно заплатити до половини її вартості!

Тренди на криптовалютном ринку

Крім того, деякі речі, що відбуваються зараз на ринку криптовалюти крім як трешовими, назвати не можна. Зараз пішов тренд на так звані МЕМ-монети, Ю монети, зроблені по приколу. Про успіх DOGE ви все вже знаєте, а ось чи чули ви про монету SHIBA? Взявшись практично нізвідки, монета за лічені дні увірвалася в ТОП-20 провідних монет по капіталізації, досягнувши капіталізації майже в 30 млрд $! Ось так "по приколу" зараз деякі інвестори заробляють мільйони доларів.

Читайте також

1