Спочатку Київ та Захід: McDonald’s відновить роботу частини ресторанів

Повернення великої американської компанії - це сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні
Важливо
Спочатку Київ та Захід: McDonald’s відновить роботу частини ресторанів
McDonald’s Фото: corporate.mcdonalds.com
11 Серпня 2022, 17:07
читать на русском

Американська компанія McDonald’s відновить роботу частини ресторанів в Україні.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в Facebook.

Вітаю рішення компанії McDonald’s відновити роботу частини ресторанів в Україні. Спочатку це буде Київ і західна частина нашої країни. Підготовка до безпосереднього відкриття дверей ресторанів займе ще певний час. Але головне, що є політичне рішення: Мак повертається. Як ви знаєте, ми вели довгі переговори і переконували McDonald‘s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка усім, хто долучився до цієї адвокації у США та в Україні, - сказав Дмитро Кулеба.
Він зазначив, що повернення великої американської компанії - це сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні під час війни.

Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України, - пояснив Кулеба.

Своєю чергою у пресслужбі ресторану підтвердили відкриття частини ресторанів.

Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що протягом наступних місяців відновлять ланцюг постачання продуктів у ресторани. Також підготують ресторани до обслуговування клієнтів, повернуть команду й співробітників у робоче середовище з впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Україні під час воєнного стану ресторани мережі McDonald’s не працюватимуть.

1