Сподіваюся, що це фейк - Разумков про ідею перейменувати Україну

Голова парламенту завив, що не чув про підготовку такого законопроєкту в Офісі президента
Сподіваюся, що це фейк - Разумков про ідею перейменувати Україну
Дмитро Разумков (фото: rada.gov.ua)
6 Вересня 2021, 13:27
читать на русском

"Іноді краще жувати, ніж говорити", - так голова парламенту Дмитро Разумков прокоментував пропозицію позаштатного радника голови Офісу президента та спікера української делегації в Тристоронній контактній групі  України Олексія Арестовича перейменувати Україну.

Про це Разумков сказав під час брифінгу, передає Парламент.ua.

Окрім того, Разумков наголосив, що країна дійсно потребує змін та реформ, однак точно не перейменування. Та відзначив, що про таку ініціативу з боку Офісу президента не чув.

Ми з вами живемо в державі Україна, і я думаю що це влаштовує 99% громадян. Я впевнений, що гратися з назвою країни, тим більше намагатися на ній якось, даруйте на слові, "хайпанути" - це точно не державницька позиція. Я не знаю в якому стані люди дають коментарі. В мене інформації, що в Офісі президента готують такий законопроєкт немає і сподіваюся, що це фейк, - заявив Разумков.

Нагадаємо, раніше позаштатний радник голови Офісу президента України Олексій Арестович запропонував перейменувати Україну та дати країні подвійну назву Русь-Україна. Також він додав, що в росіян треба забрати бренд "руські" та відзначив, в Офісі президента працюють над цим.

1