Спонукав до розпусти: у Львові затримали організатора скандальних секс-вечірок

Чоловіка відправили під домашній арешт
Спонукав до розпусти: у Львові затримали організатора скандальних секс-вечірок
Поліція, ілюстративне фото з facebook.com/policesumy
2 Квітня 2024, 06:23
читать на русском

Поліцейські викрили організатора секс-вечірок у Львівській області під назвою "Порядної галицької вечірки", його підозрюють у "звідництві для розпусти". Суд уже обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Про це пише видання zaxid.net.

Як стало відомо ZAXID.NET із матеріалів справи, наприкінці грудня 2023 року підозрюваний орендував будинок для проведення "Порядної галицької вечірки". Напередодні він створив групу в Telegram, у якій на момент викриття правоохоронцями, було 63 людей. У цій групі пояснювали правила поведінки на вечірці: усі мали здати свої мобільні телефони, діяв тематичний дрес-код, а також учасники могли займатись сексом чи вчиняти інші сексуальні дії за добровільної згоди.

Для участі у секс-вечірці кожен учасник мав пройти співбесіду з організатором по відеозв’язку, а також заплатити за вхід (від 700 до 3500 грн – залежно від статі та того, чи людина прийде сама, чи з парою). Після оплати організатор надсилав "персональні номери на вечірку", які люди мали назвати при вході в будинок.

"Порядну галицьку вечірку" проводили наприкінці грудня 2023 року у приватному будинку, який організатор орендував на одну ніч за 16 тис. грн. У матеріалах справи прихована адреса будинку, тож невідомо, де саме він розташований. Учасникам надавали презервативи, лубриканти тощо. За даними правоохоронців, під час вечірки її учасники вчиняли "розпусні дії та вступали у статеві зносини між собою". Поліція викрила організатора, уродженця села Заставне неподалік Львова, та 22 березня 2024 року повідомила йому про підозру у кримінальному правопорушенні, а саме "звідництві для розпусти".

Нагадаємо, на початку січня у пабліках Закарпаття з'явилося відео "голого корпоративу", де танцювала роздягнена пара. Телеграм-канали повідомляли, що так відбувалося святкування Нового року в одному із туристичних комплексів регіону. "Гола вечірка" на Закарпатті, відео з якої з'явилося в мережі, відбулася у конференц-залі еко-курорту "Ізки". Вечірку організував киянин Андрій Утенков, який у період з 27 грудня по 4 січня організував "Новорічний Love Camp. Казка казок".Нагадаємо, на початку січня у пабліках Закарпаття з'явилося відео "голого корпоративу", де танцювала роздягнена пара. Телеграм-канали повідомляли, що так відбувалося святкування Нового року в одному із туристичних комплексів регіону. "Гола вечірка" на Закарпатті, відео з якої з'явилося в мережі, відбулася у конференц-залі еко-курорту "Ізки". Вечірку організував киянин Андрій Утенков, який у період з 27 грудня по 4 січня організував "Новорічний Love Camp. Казка казок".

Читайте також

1