"Знищували віруси": на Закарпатті провели ще одну голу вечірку

Цього разу на курорті Драгобрат відзначився гурт "Хамерман знищує віруси"
"Знищували віруси": на Закарпатті провели ще одну голу вечірку
29 Січня 2024, 11:45
читать на русском

На гірськолижному курорті Драгобрат відбувся концерт українського гурту "Хамерман знищує віруси". Артисти вийшли на сцену зі шкарпетками на статевих органах, що є частиною їхнього фірмового стилю.

Відео в соцмережах поширив журналіст Віталій Глагола.

Концерт пройшов у п’ятницю, 26 січня, у готелі "Різдво" на Драгобраті. Відео з події викликали бурхливу реакцію в користувачів мережі. Зокрема, обурився і сам журналіст, який опублікував відео.

"І до вокалістів, що співають у майже голому вигляді, і до пісень з досить дивним змістом – дуже багато запитань. Але найбільше запитань до власників закладу", – написав він.

Нагадаємо, на початку січня у пабліках Закарпаття з'явилося відео "голого корпоративу", де танцювала роздягнена пара. Телеграм-канали повідомляли, що так відбувалося святкування Нового року в одному із туристичних комплексів регіону. "Гола вечірка" на Закарпатті, відео з якої з'явилося в мережі, відбулася у конференц-залі еко-курорту "Ізки". Вечірку організував киянин Андрій Утенков, який у період з 27 грудня по 4 січня організував "Новорічний Love Camp. Казка казок".

Читайте також