У соцмережах з військовими, а реально - на дискотеці: радник глави офісу президента Сергій Лещенко примудряється бути одночасно у двох місцях

Цими вихідними Сергій Лещенко “тусив” у столичному нічному клубі "КШК" на Подолі на вечірці з приводу дня народження  діджейки Катерини Власової.
У соцмережах з військовими, а реально - на дискотеці: радник глави офісу президента Сергій Лещенко примудряється бути одночасно у двох місцях
Сергій Лещенко Фото: УНІАН
15 Січня 2024, 19:49
читать на русском

Радник голови Офісу президента Сергій Лещенко на сторінках у соцмережах відзвітував про свою поїздку на прифронтові території. Спочатку він приїхав на Чернігівщину, де навідав військових, які захищають небо від “шахедів”. А також побував у шпиталях.

Після цього Лещенко відправився на Донеччину, про що повідомив у сторіс.

“Далі - блокпост, зруйнований скит Святогірської лаври і тисячі квадратних кілометрів під захистом ЗСУ”, - підписав політик фото біля стели на в’їзді до області.

А водночас Сергій Лещенко з’являється у “сторіс” інших людей. Виявляється, що цими вихідними він “тусив” у столичному нічному клубі "КШК" на Подолі на вечірці з приводу дня народження  діджейки Катерини Власової.

На відео вона показує на камеру середній палець, а також танцює у міховій шапці - модний нині “slavic style”.

Він і сам з’являється за діджейським пультом - Лещенко є фанатом техно музики й частенько відіграє сети на рейв-вечірках.

Як з'ясував “Інформатор”, судячи з відміток волонтерів з його групи, разом із Кошовим та Пікаловим із "95 квартала" вони були у цьому поїздці три дні тому. І судячи з усього, Лещенко постить фотозвіт із запізненням з міркувань безпеки.

Нагадаємо, у вересні 2022 року заступник голови наглядової ради АТ "Укзалізниця" та радник голови Офісу президента Сергій Лещенко був помічений на вечірці у Києві з плакатом "Kiss me Donbas" (поцілуй мене, Донбасе).

А ще до війни у мережі з'явилось відео, на якому Сергій Лещенко, який опікується інформаційною політикою Офісу президента, нюхає, ймовірно, кокаїн.

1