Заступник голови ОП Лещенко витанцьовував з табличкою "Поцілуй мене, Донбас"

Раднику Єрмака довелося пояснити свою поведінку
Заступник голови ОП Лещенко витанцьовував з табличкою "Поцілуй мене, Донбас"
Сергій Лещенко Фото: facebook.com/leshchenko.ukraine
5 Вересня 2022, 16:27
читать на русском

Заступник голови наглядової ради АТ "Укзалізниця" та радник голови Офісу президента Сергій Лещенко був помічений на вечірці у Києві з плакатом "Kiss me Donbas" (поцілуй мене, Донбасе).

Відповідне відео у своєму Телеграм-каналі "Березовый сок" виклав політик Борислав Береза:

Після цього відео проти Лещенка почався шквал критики, що, мовляв, державний службовець дозволяє собі відпочинок під час війни. Тому колишньому журналістові та екснародному депутату довелося пояснювати, що це за вечірка була, і що за плакат був у нього в руках.

У своєму Телеграм-каналі Лещенко написав, що у неділю, 4 вересня, після поїздки на Донбас, він відвідав у Києві виступ музиканта із Донецької області Данила Сенічкіна ("Беженец"):

Ввечері в неділю в Києві на території закинутого заводу, де зараз функціонує простір "Келлер", проходив благодійний захід електронних музикантів - вихідців з Донбасу. Власне, на відео виступ одного з них - Данила Сенічкіна, сценічний псевдонім “Беженець”. Він з Донецька. Так само з Донецька дівчина — його прихильниця, яка прийшла на цей захід та тримала плакат "Kiss me, Donbas". Власне кажучи, саме його я підняв до гори, щоб музикант його побачив. І саме цей момент потрапив на відео. Це і є правда. Так само, що прибуток від заходу організатори віддадуть musicians_defend_ukraine на придбання квадрокоптера.

Нагадаємо, минулого року у мережі з'явилось відео, на якому Сергій Лещенко, який опікується інформаційною політикою Офісу президента, нюхає, ймовірно, кокаїн.

Читайте також