У мережу злили відео, як Лещенко нюхав кокаїн: реакція ексдепутата

Відео вийшло на анонімних Telegram-каналах
У мережу злили відео, як Лещенко нюхав кокаїн: реакція ексдепутата
Сергій Лещенко Фото: УНІАН
23 Листопада 2021, 12:24
читать на русском

У Мережі з'явилось відео, на якому Сергій Лещенко, який опікується інформаційною політикою Офісу президента, нюхає, ймовірно, кокаїн.

Ролик з "кокаїновим" Лещенком з'явився на Telegram-каналі "Регент", який було створено 22 листопада. Наразі там лише два відео та понад 2 тисячі підписників.

Своєю чергою позафракційний народний депутат Гео Лерос у своєму Telegram підтвердив, що відео - не фейк, а розвага нюхати кокаїн є спільною в оточення Володимира Зеленського.

Сам Лещенко намагався спростувати відео, зазначивши, що відео вийшло на анонімних Telegram-каналах, а не у "Свободі слова Савіка Шустера".

Друге. Якщо підписуєте, що це червень, то одягайте мене у футболку чи сорочку, а не в вовняний піджак та вовняну світлу водолазку. Третє. Доріжте ще обручку на правій руці. Я її ніколи не знімаю, а на "відео" чомусь немає, - написав Лещенко.

Втім, вранці 23 листопада інформації про те, що це червень місяць ніде не було, але відео залишилось. Крім того, Лещенко підтвердив, що найкращий кокс - з Авдіївського коксохіму Ріната Ахметова.

Нагадаємо, що патрульна поліція створила чат-бот, який має допомогти викривати збут наркотиків по всій Україні.

Читайте також

1