В організмі Полякова знайшли наркотики - нові подробиці смерті нардепа

Ці речовини Поляков купував не в аптеці
В організмі Полякова знайшли наркотики - нові подробиці смерті нардепа
Антон Поляков (фото: facebook.com/anton.polyakov.98)
27 Жовтня 2021, 09:16
читать на русском

В організмі Антона Полякова знайшли метадон та димедрол під час нової експертизи у справі його смерті.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін, передає "Громадське".

Ми завершили одну з експертиз і можемо сказати, що це метадон з домішкою димедролу, так званий "вуличний метадон". Димедрол посилює дію наркотичної речовини, - сказав Євген Єнін.

За його словами, ці речовини здобуті не в аптеці. Проте МВС не коментує, як метадон та димедрол могли потрапити в організм Антона Полякова.

На сьогодні провадження триває. Ми не розставили крапки над "і". Ми не коментуємо, як наркотична речовина потрапила в організм Полякова, - додав Єнін.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1