Таксист з кримінальним минулим та брехня у поліції: нові деталі смерті нардепа Полякова

Водій автомобіля підсудний у справі про торгівлю людьми
Важливо
Таксист з кримінальним минулим та брехня у поліції: нові деталі смерті нардепа Полякова
Антон Поляков Фото: facebook.com/anton.polyakov.98
11 Жовтня 2021, 14:10
читать на русском

Таксист, у машині якого знайшли бездиханне тіло народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова, має кримінальне минуле. При цьому чоловік дав неправдиві свідчення, за що його побили правоохоронці у відділку.

Про це повідомляє ТСН.ua.

За словами адвоката таксиста, його підопічного побили у відділку за те, що той дав неправдиві свідчення.

Він дав покази. Він не знав і не міг знати, чи вони щось вживали, чи не вживали. Він збрехав, що він підібрав його на транспортній зупинці, а насправді йому його підвезли з іншої машини та попросили доправити додому. От і все. Спершу він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав із зупинки і віз. От хлопці його і наказали. Але слідів немає, експертиза не покаже, - заявив адвокат.

Але адвокат також повідомив й щодо інших порушень у відділку. Так, таксиста замість трьох годин протримали майже добу, що суперечить законодавству. При цьому правоохоронці приховували від адвоката, де допитують його підопічного та коли відпустять. Вони вирішили, що до правоохоронців позиватись не будуть, а таксис "звичайний хлопець і просто хоче жити".

Водночас адвокат таксиста підтвердив попередні покази. Зокрема померлий Поляков сів до таксі у свідомості, а майже одразу у нього почались нудота та нібито конвульсії. Тоді водій порушив правила дорожнього руху, щоб швидше добратись до лікарні. В цей час його і зупинила поліція, і поки депутату надавали допомогу правоохоронці, таксист зателефонував до швидкої.

За інформацією журналістів ТСН, таксист виявився із кримінальним минулим. Від 2017 він підсудний за ст. 149 ч. 2 (торгівля людьми).

08.11.2017 о 17.00 год перебуваючи в аеропорту "Бориспіль", здійснив переміщення людей через державний кордон України, з метою їх експлуатації, з використанням обману, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб. 16.11.2017 року з СУ ГУНП надійшла інформація за фактом встановлення додаткового епізоду про переміщення 20.10.2017 року до Туреччини з метою надання сексуальних послуг громадянки В.А. С. 1998 р.н, - йдеться в справі.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1