Нардепка Скороход перебувала у стосунках з померлим Поляковим і вагітна від нього - ЗМІ

Поляков останнім часом жив зі Скороход, але вона від нього пішла
Нардепка Скороход перебувала у стосунках з померлим Поляковим і вагітна від нього - ЗМІ
Анна Скороход і Антон Поляков Фото: УНІАН
8 Жовтня 2021, 13:30
читать на русском

Народний депутат Антон Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на слова співрозмовника у "Слузі народу".

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у партійних чатах в соцмережі зазначив, що Поляков останнім часом жив зі Скороход, але вона від нього пішла. Чоловік важко переживав розрив, який став для нього трагедією.

За словами Арахамії, 7 жовтня Поляков висловив бажання повернутися до "Слуги народу" і відновити співпрацю. Він більше не хотів бути в опозиції до монобільшості.

За словами очевидців, Скороход, яку вранці 8 жовтня забрала швидка з Ради, була у шоковому стані. Вона телефонувала до померлого Полякова і кричала, що вагітна.

За словами члена групи "За майбутнє" Дмитра Лубінця, Скороход втратила свідомість в будівлі комітетів Верховної Ради і зараз перебуває в лікарні. Він вважає, що у депутатки підвищився тиск. Її намагались привести до тями, а це не вийшло. Спочатку їй трохи стало легше, вона прийшла до тями, а потім знову втратила свідомість.

Лубінець розповів, що Скороход сидить поруч з Поляковим у залі пленарних засідань. Нардепи спілкувались найбільше одне з одним.

Зазначимо, що влітку 2021 року журналісти застали Полякова з Анною Скороход, яку також виключили з фракції "Слуга народу", на вихідних у Львові. Скороход заміжня та має сина Олексія від чоловіка Олексія Алякіна.

При цьому у Полякова залишились дві доньки від дружини Галини. Йому було 33 роки.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Напередодні інциденту, 5 жовтня, Поляков розповів про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів. Він надав щодо цього свідчення НАБУ, проте його колега, який це побачив, злякався та відмовився щось говорити.

Читайте також

1