Венедіктова розповіла нові подробиці смерті нардепа Полякова

Автомобіль оглянуто та вилучено, водія допитують слідчі
Важливо
Венедіктова розповіла нові подробиці смерті нардепа Полякова
Антон Поляков Фото: УНІАН
8 Жовтня 2021, 09:23
читать на русском

Народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова, який помер вночі 8 жовтня, знайшли у непритомному стані. За словами водія, він взяв чоловік за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту.

Про це повідомила генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова у Facebook.

Вночі помер народний депутат Антон Поляков. Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. "Швидка" не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому, - написала вона.

Водій таксі розповів, що взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту в Дніпровському районі Києва, після цього його почало нудити в машині.

Зазначається, що причини смерті будуть встановлюватися під час розтину, який відбудеться вже в найближчі години. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Автомобіль оглянуто та вилучено, водія допитують слідчі.

Нардепу Полякову було 33 роки. У нього залишились дві доньки. До Верховної Ради пройшов за списками "Слуги народу", а згодом його з фракції виключили.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Напередодні інциденту, 5 жовтня, Поляков розповів про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів.

Він надав щодо цього свідчення НАБУ, проте його колега, який це побачив, злякався та відмовився щось говорити.

Читайте також

1