Нардеп Поляков, який розповів про гроші "слугам" у конвертах, був знайдений мертвим

Чоловіку стало зле дорогою в таксі,
Головне
Нардеп Поляков, який розповів про гроші "слугам" у конвертах, був знайдений мертвим
Антон Поляков Фото: УНІАН
8 Жовтня 2021, 08:17
читать на русском

Народний депутат з депутатської групи "За майбутнє" Антон Поляков був знайдений мертвим. Напередодні він розповів про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Зазначається, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та інші профільні служби.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Тіло нардепа направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті. Поліція та слідчі проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть". Тривають слідчі дії.

За інформацією PavlovskyNEWS, о 2:10 8 жовтня поліція зупинила таксі в Києві за порушення правил дорожнього руху. На задньому сидінні сидів нардеп Поляков, який себе вже погано почував. За попередньою інформацією, він був або п'яний, або під наркотиками.

Поліціянти викликали швидку, але врятувати йому життя не вдалося.

Нагадаємо, що Антон Поляков надав свідчення щодо грошей у "конвертах" в НАБУ, проте його колега, який це побачив, злякався та відмовився щось говорити.

Читайте також

1