У Чернігові відбувається прощання з померлим нардепом Поляковим

Прощаються з померлим в обласній філармонії
У Чернігові відбувається прощання з померлим нардепом Поляковим
Антон Поляков Фото: facebook.com/anton.polyakov.98
11 Жовтня 2021, 10:38
читать на русском

У Чернігові відбувається прощання з народним депутатом Антоном Поляковим, який помер вночі 8 жовтня від коронарної недостатності.

Про прощання повідомили на Facebook-сторінці нардепа.

Прощання з народним депутатом України Антоном Поляковим відбудеться 11.10.2021 о 10:00. Чернігівський обласний філармонійний центр, проспект Миру, буд. 15, - йшлося у повідомленні.

Як зазначає PavlovskyNEWS, труну з тілом нардепа Антона Полякова привезли на катафалку Cadillac Escalade і занесли в будинок чернігівської філармонії, де відразу почалося прощання.

Відспівуватимуть померлого у Спасо-Преображенському соборі о 11:45. Поховання відбудеться на кладовищі "Яцево" о 13:00.

На прощання з Поляковим приїхали його однопартійці з партії "За майбутнє" і колишній спікер парламенту Дмитро Разумков. Вони не вірять у те, що нардеп міг сам вжити метадон перед смертю.

За словами Разумкова, це не схоже на Полякова. При цьому колега померлого Тарас Батенко наголосив, що жодного разу ніхто не бачив його під впливом метадону.

Батенко також зазначив, що "За майбутнє" ініціює відкликання нардепки зі "Слуги народу" Галини Третьякової з поста глави депутатської комісії. На думку Разумкова, було б справедливим, якби Третьякову позбавили депутатського мандата.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1