Прокуратура назвала причину смерті нардепа Полякова

Медики намагались реанімувати політика, але не вдалось
Головне
Прокуратура назвала причину смерті нардепа Полякова
Антон Поляков Фото: УНІАН
8 Жовтня 2021, 11:40
читать на русском

За результатами розтину, смерть народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень, - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі наголосили, що розпочато розслідування за фактом смерті нардепа Полякова.

Попередньо встановлено, що в ніч на 8 жовтня 2021 року, народного депутата виявили у непритомному стані на задньому сидінні автомобіля таксі, який зупинили працівники патрульної поліції через порушення ПДР.

За словами водія таксі, за кілька хвилин до того, вказаний пасажир сів в його машину біля зупинки громадського транспорту у Дніпровському районі, після чого останньому стало зле та в нього почалася нудота. Працівники поліції викликали швидку допомогу, проте проведені ними реанімаційні заходи результату не дали, чоловік помер.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Напередодні інциденту, 5 жовтня, Поляков розповів про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів. Він надав щодо цього свідчення НАБУ, проте його колега, який це побачив, злякався та відмовився щось говорити.

Читайте також