У МВС розповіли, чому патрульні зупинили таксі, у якому був нардеп Поляков

Екіпаж поліції здійснював патрулювання у визначеному маршруті
У МВС розповіли, чому патрульні зупинили таксі, у якому був нардеп Поляков
Таксі, автомобіль Фото: УНІАН
15 Жовтня 2021, 08:02
читать на русском

Патрульні поліціянти зупинили це таксі, не знаючи про народного депутата Антона Полякова на задньому  сидінні. Вони побачили, що водій порушив правила дорожнього руху, а чоловіку в салоні стало зле.

Про це повідомив заступник голови МВС Євген Єнін в етері телеканалу "Україна 24".

Екіпаж патрульної поліції здійснював патрулювання у визначеному маршруті. Вони побачили раптом посеред ночі, що авто таксі вискочило з підворітні та перетнуло подвійну смугу. Одразу був увімкнений проблисковий маячок, а автомобіль - зупинено. Все це підтверджується записами камер зазначеного патрульного автомобіля, - сказав він.

За його словами, спочатку патрульні зупинили автомобіль, а вже потім помітили на задньому сидінні чоловіка, яким виявився Поляков.

На той момент поліцейські не розуміли, що на задньому сидінні перебуває народний депутат - вони просто побачили, що людині зле. Він перебував принаймні в напівсвідомості, але дихав. Поліцейські одразу здійснили перші заходи допомоги зазначеній особі... Одразу було викликано "швидку". Впродовж 10-и хвилин відбувалися заходи медичної реабілітації... Водночас на превеликий жаль, вони не дали результату, - сказав Єнін.

Крім цього, офіціантка в ресторані, де відпочивав Поляков перед смертю, нічого підозрілого не помітила під час 2,5 години перебування цієї компанії за столом.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1