Відео останніх хвилин життя нардепа Полякова злили в Інтернет

На кадрах видно, як депутату надають медичну допомогу
Відео останніх хвилин життя нардепа Полякова злили в Інтернет
Смерть Полякова Фото: скрін з відео https://t.me/KyivOperativ/81969
13 Жовтня 2021, 23:01
читать на русском

Увечері 13 жовтня в Інтернеті з'явилося відео, на якому показано останні хвилини життя народного депутата Антона Полякова.

Відео опублікував Телеграм-канал "Київ Оперативний".

Обережно, 18+!

На початку відео показано кадри з камер відеоспостереження у кафе. Потім - з нагрудної камери поліцейського під час надання Полякову екстреної медичної допомоги. Правоохоронці прощупували пульс на шиї депутата та робили непрямий масаж серця до приїзду медиків.


Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також