Не був випадковим пасажиром таксі: нові подробиці смерті нардепа Полякова

Таксист слідував за автомобілем з депутатом
Не був випадковим пасажиром таксі: нові подробиці смерті нардепа Полякова
Антон Поляков Фото: facebook.com/anton.polyakov.98
12 Жовтня 2021, 13:17
читать на русском

Народний депутат від "За майбутнє" Антон Поляков, який помер вночі 8 жовтня, не був випадковим пасажиром таксі. Таксист змінив свідчення.

Про це заявив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко в ефірі телеканалу "Україна 24".

Він (таксист, - ред.) сказав, що він випадково підібрав пасажира. Насправді він не випадково підібрав, він деякий час слідував за автомобілем, в якому був потерпілий разом зі свідком, а потім потерпілий пересів в автомобіль (таксі, - ред.)... Поляков не був випадковим пасажиром, - зазначив речник.

За його словами, слідство наразі встановило всіх осіб, з якими Поляков в ту ніч контактував.

Шевченко зазначив, що остаточної причини смерті ще немає. Експерти не дали відповідь щодо впливу метадону на сам факт смерті, але найімовірніше до смерті привело певне поєднання хімічних речовин.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1