Депутатку Скороход "попросили піти" з похорону померлого Полякова

На похоронному процесі з народних обранців була присутня лише Скороход
Депутатку Скороход "попросили піти" з похорону померлого Полякова
Антон Поляков Фото: facebook.com/anton.polyakov.98
11 Жовтня 2021, 15:02
читать на русском

Народну депутатку від "За майбутнє" Анну Скороход, яку була співмешканкою померлого Антона Полякова, попросили піти з похорону та прощання.

Про це повідомляє PavlovskyNEWS.

Зазначається, що поки журналісти спілкувалися з депутатами на вулиці, попрощатися з Поляковим прийшла його співмешканка та колега Анна Скороход.

Коли її побачила вдова Полякова, то запитала, як та посміла прийти. Після цього вдова вийшла на вулицю. А квіти, які поклала на труну Скороход, прибрала мама померлого нардепа.

Після прощання з Поляковим у Чернігівській обласній філармонії, де було кілька нардепів, на кладовищі "Яцево" політиків вже не було. З парламентарів на похоронному процесі була присутня лише Анна Скороход. Полякова поховають недалеко від могил атівців.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

В організмі народного депутата від "За майбутнє" Антона Полякова знайшли залишки наркотичного препарату - метадону. Таку інформацію оприлюднили у Міністерстві внутрішніх справ.

Читайте також

1