Не жалівся ніколи на стан здоров'я: нардеп розповів про померлого Полякова

Поляков постійно емоційно виступав з трибуни
Не жалівся ніколи на стан здоров'я: нардеп розповів про померлого Полякова
Антон Поляков Фото: УНІАН
8 Жовтня 2021, 16:46
читать на русском

Співголова групи "Партія "За майбутнє" Тарас Батенко розповів, що померлий Антон Поляков жодного разу не скаржився на здоров'я, був активним у парламенті та емоційно виступав за трибуни.

Про це Батенко сказав у коментарі журналістів в Раді, пише УНІАН.

За його словами, він не володіє інформацією, чи отримував померлий член їхньої депутатської групи Поляков погрози. Батенко зазначив: "Я не знаю. Я думаю, що це слідство має цим займатися. У мене такої інформації немає".

Щодо стану здоров'я Полякова, Батенко розповів, що той не жалівся ніколи на стан здоров'я.

Емоція завжди проявлялася, він активний був як парламентар. І постійно емоційно виступав з трибуни... Очевидно, що це так само відкладалося, - сказав нардеп.

Крім того, на запитання, чи може бути смерть Полякова пов'язана з політикою, Батенко сказав: "Я думаю, що наклалися ті голосування, наклалися емоції, які були в залі. І це все відобразилося на його стані здоров'я".

Він наголосив, що для "За майбутнє" - це трагедія. Для нього особисто Поляков був товаришем і другом. Востаннє з ним бачились о 17:00, коли завершилося позачергове сесійне засідання, яке було успішно провалене другий раз.

Батенко наголосив, що Поляков "збирав голоси на це засідання три місяці". При цьому нардеп був правдолюбом і боровся за "чистоту політики".

Поставили на голосування питання одне - провалене було. Друге не ставили, тому що, очевидно, було б провалене. Перед тим було ще одне позачергове засідання, яке було провалене, - по тарифах. Оце все назбирувалося: ця емоція, нерви, - сказав депутат.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Напередодні інциденту, 5 жовтня, Поляков розповів про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів. Він надав щодо цього свідчення НАБУ, проте його колега, який це побачив, злякався та відмовився щось говорити.

Народний депутат Антон Поляков жив разом зі своєю колегою по партії "За майбутнє" Анною Скороход. Жінка 8 жовтня втратила свідомість під час роботи у Верховній Раді, а до того телефонувала померлому та кричала, що вагітна.

Читайте також