Поліція повідомила нові подробиці смерті нардепа Полякова

В ніч смерті депутат був не сам
Головне
Поліція повідомила нові подробиці смерті нардепа Полякова
Антон Поляков Фото: УНІАН
8 Жовтня 2021, 16:31
читать на русском

Народний депутат Антон Поляков у ніч смерті відпочивав зі своїм знайомим Русланом Джамбулатовим в одному розважальному центрі.

Про це на брифінгу розповів начальник поліції Києва Іван Виговський.

За його словами, чоловіки півтори години катались по Києву, а потім Джамбулатовим висадив Полякова на одній з вулиць і запропонував викликати таксі, що нардеп і зробив. Коли таксист порушив правила дорожнього руху, його зупинили патрульні.

Перевіряючи таксиста, (патрульні - ред.) побачили на задньому сидінні нашого загиблого, який був у напівлежачому стані. Таксист повідомив, що загиблий перебував у стані алкогольного сп'яніння і йому стало зле. Перевіривши стан загиблого, поліцейські побачили, що йому потрібна медична допомога, після чого викликали швидку та самостійно намагалися надати допомогу, - розповів Виговський.

Бригада швидкої провела реанімаційні заходи, але врятувати Полякова не вдалося. Він помер на місці події.

Як повідомив журналіст Громадського Олексій Братущак, в алкогольний напій нардепа могли додати наркотики. А зробити це міг Джамбулатов,  дуже відома людина "у вузьких колах". Саме він був у санкційних списках РНБО.

Нагадаємо, що 8 жовтня по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим Антона Полякова - народного депутата України. Чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Напередодні інциденту, 5 жовтня, Поляков розповів про те, що "слугам" роздавали гроші в конвертах у туалеті Верховної Ради після голосування закону про олігархів. Він надав щодо цього свідчення НАБУ, проте його колега, який це побачив, злякався та відмовився щось говорити.

Читайте також

1