Справа Гандзюк: суд визнав винним Павловського

Йому призначили покарання у вигляді двох років позбавлення волі
Головне
Справа Гандзюк: суд визнав винним Павловського
Ігор Павловський (фото: УНІАН)
16 Жовтня 2020, 18:45
читать на русском

Приморський районний суд Одеси визнав винним у приховуванні злочину Ігоря Павловського, фігуранта справи про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це оголосив суддя Дмитро Осіік на сьогоднішньому судовому засіданні.

Павловському призначили покарання у вигляді двох років позбавлення волі. Однак через те, що він пішов на угоду його звільнили від відбування цього терміну з іспитовим строком на 1 рік.

Клопотання про стягнення з Павловського моральної шкоди у розмірі 500 тисяч гривень залишили без розгляду на прохання позивачів.

Читайте також

Нагадаємо, напад на Катерину Гандзюк стався 31 липня 2018 року в Херсоні. Активістку облили кислотою, вона померла в лікарні через кілька місяців.

Підозрюваними у причетності до злочину вважають голову Херсонської облради Владислава Мангера та Олексія Левіна. Мангера підозрюють у тому, що він замовив напад, а його організатором був Левін.

А 15 жовтня Київський апеляційний суд залишив під вартою обвинувачених у справі щодо загибелі херсонської активістки Катерини Гандзюк, - голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера і експомічника депутата Херсонської обласної ради Олексія Левіна.

1