Справа Медведчука: суд продовжив арешт народного депутата

Кум Путіна проведе за ґратами ще два місяці
Важливо
Справа Медведчука: суд продовжив арешт народного депутата
Віктор Медведчук (фото: УНІАН)
15 Вересня 2022, 21:11
читать на русском

Суд у Львові продовжив термін утримання під вартою народного депутата України Віктора Медведчука до 14 листопада 2022 року.

Термін арешту кума путіна спливав 19 вересня.

Про це повідомила пресслужба суду у Фейсбуці.

Сьогодні слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання Генерального прокурора та продовжив строк утримання під вартою народного депутата України Медведчука Віктора Володимировича на 60 днів до 14.11.2022 року. За даними клопотання, Медведчуку В.В. повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 ч.1 ст.111 та ч.2 ст.28 ч.1 ст.2583 КК України... Стороні захисту повідомлено про завершення досудового розслідування та надання доступу до матеріалів розслідування. Після завершення процедури ознайомлення із матеріалами кримінального провадження у 260 томах, орган досудового розслідування має скласти обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування, - йдеться у повідомленні.

В суді зазначають, що на вказану ухвалу підозрюваний та захисник мають право подати апеляційну скаргу.

Раніше новий генпрокурор України Андрій Костін повідомив, що одна з кримінальних справ, по якій проходить кум путіна Віктор Медведчук, вже перебуває на стадії судового розгляду. Про яку саме справу йдеться, генеральний прокурор України не пояснив.

Костін також заявив, що до кінця року можуть бути вже винесені вироки у справах Медведчука.

1