Справа Шеремета: Антоненка залишили під вартою, засідання перенесли на 8 жовтня

На наступному засіданні заслухають вступні промови сторін, а також думки щодо визначення порядку дослідження доказів і клопотань
Головне
Справа Шеремета: Антоненка залишили під вартою, засідання перенесли на 8 жовтня
Андрій “Ріфмастер” Антоненко

Шевченківський райсуд Києва залишив під вартою обвинуваченого у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета, ветерана АТО та музиканта Андрія Антоненка.

Про це оголосила головуюча суддя Оксана Голуб, повідомляє “Укрінформ”.

Суд ухвалив клопотання захисника Кругового про зміну запобіжного заходу Антоненку залишити без задоволення, - сказала Голуб.

За словами судді, наступне судове засідання у цій справі призначене на 8 жовтня. Тоді будуть заслуховуватися вступні промови сторін, а також думки сторін щодо визначення порядку дослідження доказів і клопотань.

Читайте також

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві внаслідок вибуху автомобіля.

12 грудня 2019 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання та оголошення підозр фігурантам справи. Слідство підозрює лікаря й волонтера Юлію Кузьменко, медсестру парашутно-десантного батальйону Яну Дугарь та ветерана АТО Андрія Антоненка.

Дугарь у травні 2020 р. обрали запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 168 тис. гривень.

Кузьменко спочатку відправили до СІЗО, але 11 серпня Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. Антоненко залишається у СІЗО.

4 вересня суд визначив присяжних у цій справ.

28 вересня розпочався розгляд справи по суті.

1