Стали відомі імена членів екіпажу затонулого судна біля Румунії

Загинув капітан корабля та електромеханік
Стали відомі імена членів екіпажу затонулого судна біля Румунії
Судно VOLGO-BALT 179 (фото: facebook.com/MaritimeAdm)
11 Березня 2021, 14:48
читать на русском

Рятувальна операція членів судна "VOLGO-BALT 179", яке затонуло біля берегів Румунії, триває. Врятовано 10 людей, двоє - загинули, ще один пропав безвісти.

Про це повідомила пресслужба Державної служби морського та річкового транспорту України.

Зазначається, що з судна врятували 10 людей: Севера Юрій, Хлізнуца Ігор, Чернов Олександр, Гайдай Сергій, Морозов Денис, Соловйов Віталій, Ремішевський Микола, Дєментьєв Сергій, Ніколаєнко Дмитро, Соколова Ангеліна.

Місцеперебування старшого помічника капітана Болатханова Рамзана наразі невідоме. Його пошуки тривають.

З сумом повідомляємо, що Капітан Борисенко Олександр та Електромеханік Лисаченко Григорій загинули, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Так, Державна служба з питань морського і річкового транспорту України підтримує зв'язок з рятувальниками і консулом України в Румунії.

Як повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, Військово-Морські сили Румунії направили вертоліт для транспортування постраждалої українки до лікарні Констанци.

Решта врятованих моряків почуваються задовільно та перебуває на борту румунського рятувального судна GSP Falcon.


Контекст. 11 березня суховантаж Volgo Balt 179 затонув у Чорному морі біля берегів Румунії. З 13 моряків на борту двоє загинули, десятьох вдалося врятувати, ще одного шукають. За попередньою інформацією, причиною інциденту стали складні погодні умови.

1