Стали відомі імена українських захисників, яких смертельно поранили окупанти

Обидва герої померли у медзакладі від поранень несумісних із життям
Стали відомі імена українських захисників, яких смертельно поранили окупанти
Старший матрос Дмитро Власенко (фото: facebook.com/503obmp)
3 Лютого 2021, 15:05
читать на русском

Українського захисника, який помер від кулі російського снайпера, звали Дмитро Власенко. Йому 38 років, а на малій батьківщині у нього залишилися батьки.

Про це повідомляє 503 Окремий батальйон морської піхоти.

Старший стрілець Дмитро Власенко прослужив у нашому батальйоні понад три роки і назавжди закарбувався у серцях побратимів як щира, чесна та добра людина, як мужній воїн, що завжди готовий підставити плече, - повідомили у батальйоні.

У 38-річного героя вдома, у Миколаївській області, залишились батьки.

Зазначимо, що 2 лютого поблизу с. Шуми ворожий снайпер смертельно поранив українського захисника. Попри медичну допомогу, яку надали медики, він помер у лікарні. У медзакладі констатували смерть, оскільки поранення виявилось несумісним із життям.

Братику, ми не забудемо! І обов'язково помстимося ординцям!, - написали українські захисники.

Читайте також

Після важкого поранення, отриманого поблизу Курахового, коли безпілотник скинув на українські позиції гранату, помер український захисник 28 бригади Влад Дегтяр. Як передає ТСН.ua, чоловік був родом з Херсонської області. За життя героя боролись лікарі, однак врятувати його не вдалося.

Нагадаємо, на Донбасі у шпиталі помер український військовий Роман Дзюбенко, якого 26 січня підстрелив снайпер. Куля поцілила йому в голову і пройшла наскрізь.

Як відомо, Романа Дзюбенка тяжко поранили у вівторок, 26 листопада, на Луганщині, неподалік Новоолександрівки. Тоді повідомлялося, що стан пораненого був вкрай важкий. Він втратив багато крові. Потрібно було негайно стабілізувати його прямо в окопі. Характер поранення не дозволяв транспортувати його на великі відстані.

1