Стало відомо, хто загинув під час вибуху у Дніпрі (відео)

Вибух стався біля міської лікарні №16
Стало відомо, хто загинув під час вибуху у Дніпрі (відео)
Дар’я Гречіщева та Олексій Кавлак
15 Вересня 2021, 12:47
читать на русском

Вранці 15 вересня у центральному районі Дніпра вибухнув автомобіль Nissan, у якому перебувало двоє людей. При цьому тіло водія-чоловіка розірвало на шматки та розкидало на тротуарі, дорозі та траві.

Як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України, вибух стався в автомобілі, або біля транспортного засобу.

Внаслідок події загинула начальниця Відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпровській області Дар'я Гречіщева.

Дар'я була одна з найкращих співробітників ДСНС, а очолюваний нею відділ - одним із найпередовіших, найфаховіших, найпотужніших серед усіх регіональних пресслужб ДСНС. Як керівник Дар'я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі усіх нововведень. Вона активно долучалася сама і долучала своїх підлеглих до участі у різноманітних тренінгах, форумах, курсах, стараючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости, - зазначили в ДСНС.

Дар'я Гречіщева

Дар'я Гречіщева Фото: t.me/dsns_telegram

При цьому додали, що загибла була неймовірно доброю, товариською, компанійською. Надійним другом, чарівною дівчиною, прекрасною подругою.

Другим загиблим виявився ветеран АТО Олексій Кавлак, був сапером. Також був членом організації "Український легіон" та організації Aid Brothers, яка займається навчанням надання першої медичної допомоги.

Олексій Кавлак

Олексій Кавлак Фото з Фейсбуку

Нагадаємо, що постраждалі в результаті парового вибуху на приватному цукровому заводі в Гребінках на Київщині, який стався ввечері 5 вересня, отримали сильні опіки ніг та спини. Троє із п'яти потерпілих досі у тяжкому стані та з опіками ніг перебувають у лікарні. Ще двоє - уже лікуються дома.

Читайте також