Стало відомо, кого Путін бачить своїм наступником у президентському кріслі

Вже до кінця осені 2022 рейтинг "Єдиної Росії" просяде і з'явиться запит на нового лідера
Важливо
Стало відомо, кого Путін бачить своїм наступником у президентському кріслі
Володимир Путін / Фото: KREMLIN.RU
6 Червня 2022, 12:56
читать на русском

Досить давно ходять чутки про онкологічну хворобу російського диктатора Володимира Путіна та його можливу скору смерть. Тому Путін почав готувати собі наступника, який посяде його місце у президентському кріслі.

Як повідомляє телеграм-канал Generall SVR, минулими вихідними президент РФ зустрічався з людьми зі свого найближчого оточення. На зустрічі обговорили концепцію його поступового відходу від влади та способи забезпечити наступність при зміні керівництва режиму.

Зазначається, що вже до кінця осені 2022 року рейтинг "Єдиної Росії" просяде і буде потрібен новий лідер партії. Дмитру Медведєву належить зіграти роль "цапа-відбувайла" і відповісти за рейтинг партії, що впав. Після цього соціологічні опитування нібито покажуть про бажання народу бачити на посаді президента жінку.

Тому "на арену" може вийти молодша донька Путіна – Катерина Тихонова, яку вже давно готують до цієї ролі.

Катерина Тихонова, донька Путіна

Катерина Тихонова / Скрні з відео

Після відсторонення Путіна обов'язки президента рф може на себе взяти секретар Ради безпеки Микола Патрушев, або приближений до диктатора Дмитро Патрушев, який зараз в уряді обіймає посаду міністра сільського господарства.

Ближче до Нового року Путін за планами оголосить про позачергові президентські вибори, які мають відбутися 26 березня 2023 року і сам Путін у них не візьме участі, підтримавши Дмитра Патрушева. Самого Патрушева до цієї події виведуть зі складу уряду на нейтральну посаду, бажаючи знизити ризики негативу за прогнозовану кризу в очолюваній ним галузі, - пишуть на каналі.

Водночас сам Путін залишиться головою Держради і реальним керівником країни стільки, скільки дозволить стан його здоров'я.

Нагадаємо, що російський президент владімір путін може страждати на кілька розладів особистості.

Читайте також