Стало відомо, коли на Київщині відремонтують зруйнований міст через річку Ірпінь

Місцева влада працює над тим, аби якомога швидше відновити переправу
Стало відомо, коли на Київщині відремонтують зруйнований міст через річку Ірпінь
Зруйнований міст / Фото з соцмереж
1 Липня 2022, 18:44
читать на русском

Під час негоди у Демидові Київської області було зруйновано міст через річку Ірпінь. Його планують відремонтувати за три тижні.

Про це розповів начальник Вишгородської районної військової адміністрації Олексій Данчин в етері телемарафону, пише ТСН.ua.

За його словами, влада працює над тим, аби якомога швидше відновити переправу. Цей міст - основний спосіб, як можна дістатися до Києва для жителів з Іванської, Поліської і Димерської громад. Наразі з люди змушені їхати до столиці через Бородянку або Гостомель.

Крім цього, наразі тимчасово функціонує старий міст, який визнали аварійним. Проте через нього пропускають лише автомобілі екстрених служб.

У Вишгородській районній військовій адміністрації поки не коментують причини руйнування моста, не було жодних офіційних заяв. Проте Данчин зазначив, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 ККУ.

На жаль, я не можу розповсюджувати інформацію про наявності мінування на тому чи іншому мості. Це військова складова. Експертизи немає, працюють відповідні слідчі органи, — сказав Данчин.

Нагадаємо, що у середу, 29 червня, у Вишгородському районі, біля села Демидів, зруйновано міст через річку Ірпінь.

Читайте також

1