Став сентиментальним в простих речах: перша леді розповіла про зміни в характері президента Зеленського

Також, на її думку, Зеленський став більш упертим і витривалим
Став сентиментальним в простих речах: перша леді розповіла про зміни в характері президента Зеленського
Володимир та Олена Зеленські Фото: https://t.me/V_Zelenskiy_official/677
22 Січня 2024, 20:52
читать на русском

У президента України Володимира Зеленського змінився характер за період війни. Він став більш сентиментальним, впертим, цілеспрямованим та витривалішим.

Про це Олена Зеленська розповіла в ефірі національного телемарафону.

"Я можу сказати, що є риси його характеру, які стали зараз більш гострішими і більш важливими – це впертість, цілеспрямованість, витривалість. Ці риси важливі завжди і будь-який людині, але в цій ситуації, в якій ми всі зараз, для президента нашої країни – вони дуже важливі", – зауважила перша леді.

Зеленська зазначає, що зараз президент став більш сентиментальним в простих речах.

"Коли тобі не вистачає дуже простих для нормальної людини речей, спілкування зі своєю родиною, з дітьми, коли ти це маєш, ти дуже це цінуєш. Тому його можна потішити зараз будь-якою дрібничкою, такою, щоб пов’язана була з дітьми. Надіслати йому фотографію сина або переповісти, що сказала донька. І його це зараз дуже емоційно торкається. Раніше таким чутливим він не був до цього", – каже перша леді.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський розповів, яку музику він любить слухати. Він також назвав улюблений гурт, який йому подобається найбільше.

Читайте також

1