Стрілянина у Києві: поранено поліцейського, затримали трьох осіб

Правоохоронці затримали трьох осіб, які спричинили стрілянину у столиці
Важливо
Стрілянина у Києві: поранено поліцейського, затримали трьох осіб
стрілянина у Києві Фото: МВС України
13 Листопада 2020, 10:41
читать на русском

Екіпаж патрульних у Києві зупинив автомобіль за порушення ПДР. Пасажири авто - троє чоловіків - вибігли з автомобіля та почали втікати.

Як повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України у Facebook, під час переслідування один із втікачів здійснив постріли у патрульного.

Читайте також

Сьогодні, близько 4-ї ранку, на вулиці Героїв Космосу екіпаж патрульних зупинив автомобіль Subaru за порушення ПДР. Під час спілкування з водієм з приводу порушення, інспектори помітили у салоні трьох чоловіків, які помітно нервували. Також в одного з пасажирів патрульні побачили рацію та кобуру. Коли інспектори звернулися до пасажирів — чоловіки вибігли з авто та почали втікати. Під час переслідування один із втікачів здійснив постріли в напрямку патрульного. У результаті поліцейський отримав три вогнепальні поранення. У відповідь патрульні застосували табельну вогнепальну зброю. На допомогу патрульним прибув ще один екіпаж, - йдеться у повідомленні.

Інспектори затримали трьох утікачів неподалік місця зупинки автомобіля. У одного з них виявили пістолет та гранати. Патрульного шпиталізували медики. Інші учасники події поранень не отримали. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, 19 жовтня у Києві поліцейські затримали чоловіка за хуліганство біля станції метро Чернігівська. Під час конфлікту зловмисник використав вогнепальну зброю і поранив опонента.

1