Стрілянина з арбалету в школі: дівчина розпланувала убивства на весь вересень

Їй може загрожувати довічне ув'язнення
Стрілянина з арбалету в школі: дівчина розпланувала убивства на весь вересень
Стріли до арбалету Фото: pl.npu.gov.ua
9 Вересня 2021, 13:21
читать на русском

19-річна Таїсія Петрова, яка стріляла з арбалету у вчителів у школі, вела щоденник, у якому наперед розписала увесь вересень: вбивства, напади та підпал власної оселі.

Про це повідомили в Полтавській хвилі.

У щоденнику Таїсії Петрової наперед розписаний увесь вересень. Окрім убивства вчителів, потреба в яких їй наснилася, дівчина збиралася здійснити ще низку нападів. Після цього дівчина планувала 22 вересня підпалити власну оселю, - йшлося у повідомленні.

Зазначили, що одне з убивств було заплановане на кінець серпня, проте незрозуміло, чи вдалося їй його реалізувати. До того ж у телефоні дівчини, правоохоронці знайшли фотографії розчленованих тварин.

Додали, що у кімнаті дівчини на стіні висіла фотографія батька, яку спотворили графічними символами, схожими на ієрогліфи. На світлині були виколоті очі.

Цікавий факт — арбалет, з якого стріляла дівчина, їй на день народження подарували саме батьки, - йшлося у повідомленні.

Нині дівчині повідомили про підозру.

 Їй інкримінують замах на масове вбивство. Їй загрожує від 10 до 15 років, або ж і довічне ув'язнення. На рішення суду можуть вплинути не тільки матеріали обшуків та слідства, але й результати психіатричної експертизи, - зазначили у виданні.

Нагадаємо, 6 вересня у Полтаві 19-річна прийшла до школи та з арбалета вистрілила у вчителів.

Читайте також