Студентка побила неповнолітню в Києві: їй повідомили про підозру (фото)

Їй загрожує штраф, громадські або виправні роботи
Студентка побила неповнолітню в Києві: їй повідомили про підозру (фото)
Кулак (Фото: Girl fighter)
27 Вересня 2022, 19:44
читать на русском

У Києві 16-річна студентка побила 13-річну школярку під час конфлікту. Зловмисниці повідомили про підозру в скоєному.

Про це повідомили в поліції Києва в Facebook.

На початку вересня на спортивному майданчику на проспекті Рокосовського 16-річна дівчина схопила знайому за волосся та повалила на землю.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 16-річна студентка зустріла на майданчику свою 13-річну знайому. Спочатку між дівчатами виник словесний конфлікт, а потім кривдниця вдарила потерпілу по обличчю, схопила за волосся та повалила на землю, чим спричинила відносно неї умисні насильницькі дії. Один з очевидців зняв інцидент на мобільний телефон та анонімно виклав у соціальній мережі, поліцейські використали відеоматеріал у якості речового доказу вчинення злочину, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що неповнолітній киянці повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 126 Кримінального кодексу України - побої і мордування.

Санкція статті передбачає сплату штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Досудове розслідування триває, - додали в поліції.

Нагадаємо, у столичній школі № 221 у Солом'янському районі конфлікт між прибиральницею і кухарками переріс у бійку. Причиною стали котлети, якими кухарі хотіли нагодувати дітей.

Читайте також

1