У столичній школі прибиральниця побилась з кухарями через котлети, а на директорку напали з виделкою

Все це сталось на очах в учнів молодших класів, які саме були в їдальні на обіді
У столичній школі прибиральниця побилась з кухарями через котлети, а на директорку напали з виделкою
Школа номер 221 на вулиці Кудряшова, 12\14 у Києві. Фото з соцмереж
21 Січня 2022, 12:44
читать на русском

У столичній школі № 221 у Солом'янському районі конфлікт між прибиральницею і кухарками переріс у бійку. Причиною стали котлети, якими кухарі хотіли нагодувати дітей.

Про це повідомляє "Київінформ".

У вівторок, 18 січня, прибиральниця помітила, що кухарі збираються дати учням котлети, які не з'їли минулого разу. Жінка виступила проти "повторного використання котлет". Потім прибиральниця зробила кухарям зауваження, почався словесний конфлікт, а далі — бійка.

Згодом втрутилась директорка школи, але працівників приборкати вона не змогла. Одна з куховарок накинулась неї з виделкою. Крім того, все це сталось на очах в учнів молодших класів, які саме були в їдальні на обіді. Подробиці інциденту виклали у батьківських чатах.

Батькам учнів школи також повідомили, що їдальня кілька днів не працюватиме. А пізніше у батьківських чатах з'явилась інформація про конфлікт з кухарями.

Я так розумію, бились кухарі, а вона прийшла їх заспокоїти. Одна з них пішла на неї з виделкою, – додають батьки.

Харчування у школі 221 в Києві. Фото з соцмереж

Нагадаємо, у м. Червоноград Львівської області дітей-пільговиків садять за окремі столи та годують окремо від однокласників. З 10 січня 2022 року дискримінують дітей пільгових категорій (діти учасників АТО, діти-сироти, малозабезпечені, багатодітні).

Читайте також

1