Жінка у Києві до смерті забила свого співмешканця - відео

Чоловік перед сваркою із коханою влаштував застілля із друзями
Жінка у Києві до смерті забила свого співмешканця - відео
Поліція Києва Фото: kyiv.npu.gov.ua
3 Вересня 2021, 15:28
читать на русском

Столична поліція затримала мешканку Києва, яка до смерті побила свого співмешканця за те, що він влаштував пиятику з друзями.

Як повідомили правоохоронці, днями до чергової частини поліції Києва надійшов виклик від мешканця будинку на вулиці Військовій про те, що у сусідній квартирі він виявив чоловіка без ознак життя.

На адресу негайно виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції.

Киянка, яка до смерті побила співмешканця Фото: kyiv.npu.gov.ua

За словами старшого слідчого Голосіївського управління поліції Володимира Темченка, у квартирі також перебували чоловіки та жінка, які пояснили, що під час розпивання спиртного їх товариш по чарці нібито заснув.

Після первинного огляду тіла потерпілого судово-медичний експерт на місці події не виявив видимих ушкоджень, які могли спричинити смерть. Однак після проведення судово-медичної експертизи, було встановлено, що у чоловіка пошкоджений внутрішній орган, імовірно від побиття, що призвело до загибелі. У ході досудового розслідування ми встановили, що до смерті чоловіка причетна його співмешканка. Жінка прийшла до квартири, де потерпілий із товаришами розпивав спиртне та вдарила його ногою у живіт, від чого чоловік помер на місці, - йдеться у повідомленні.

Фігуранткою виявилася раніше не судима місцева мешканка, 1978 року народження. Слідчі затримали її у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції повідомили жінці про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Районний суд обрав зловмисниці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Нагадаємо, наприкінці серпня у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який скинув знайому з балкона 7-го поверху.

Читайте також