У Дніпропетровській області матір до смерті забила свою дитину

Жінка закатувала трирічного хлопчика
У Дніпропетровській області матір до смерті забила свою дитину
Арешт, в’язниця Фото: RODNAE Productions з Pexels
31 Грудня 2020, 06:31
читать на русском

У Дніпропетровській області поліціянти затримали жінку, яка до смерті побила свого трирічного сина.

Як повідомили правоохоронці, 25-річна мати завдала хлопчику чисельні удари по голові та тулубу, від отриманих травм дитина померла.

Повідомлення про смерть дитини надійшло до поліції 28 грудня близько 8:05 від лікаря швидкої медичної допомоги. Правоохоронці встановили, що напередодні ввечері перебуваючи за місцем мешкання 25-річна жінка спричинила множинні тілесні ушкодження своєму 3-річному сину, - розповіли у поліції.

Як стало відомо, вранці дитині стало зле та мати повезла його до лікарні, однак по дорозі до медичного закладу хлопчик помер.

Читайте також

Правоохоронці затримали жінку у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесні ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, у Херсонській області жінка втопила 4-річного сина через його тяжку хворобу.

Зі слів жінки, її син від народження страждав на тяжку недугу і нещодавно його стан погіршився. Зневірившись у його одужанні, жінка разом з сином сіла в рейсовий автобус і поїхала у Скадовський район. Там вони вийшли на зупинці неподалік від Північно-Кримського каналу. Вона пояснила, що хотіла покінчити життя самогубством і нібито разом з сином стрибнула у воду. Хлопчик втопився, а жінка змогла вибратися з каналу.

1