У Херсонській області чоловік зарізав батька та матір: жінка змогла втекти

Поліцейські затримали вбивцю по гарячих слідах
У Херсонській області чоловік зарізав батька та матір: жінка змогла втекти
Ніж, напад з ножем (фото: Pexels)
12 Жовтня 2020, 01:40
читать на русском

У Херсонській області 21-річний чоловік вбив батька та декілька разів вдарив ножем матір. Поліцейським чоловік казав, що на його рідних напали невідомі та інсценував напад на будинок.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП в області.

Злочин стався в одному з селищ Бериславського району. Вночі жінка в закривавленому одязі прибігла до сусідів і розповіла, що її 21-річний син вбив батька та намагався вбити і її, але жінці вдалося втекти. Сусіди одразу викликали поліцію і швидку. Потерпілу з численними ножовими пораненнями доправили до реанімаційного відділення. Наразі її стан здоров’я задовільний, - йдеться в повідомленні.

Поліцейські на місці події знайшли тіло 61-річного господаря з численними ножовими пораненнями. В будинку були розбиті вікна, розкиданий одяг та інші речі.

Читайте також

Під час слідчих дій поліцейські знайшли скривавлений одяг за 300 метрів від місця злочину. Речі належали сину потерпілих.

Поліцейські з’ясували, що вночі підозрюваний влаштував сварку в будинку рідних, зловмисник 4 рази вдарив ножем свого батька та почав наносити колото-різані рани матері, але жінці вдалось втекти та покликати на допомогу. В цей час зловмисник розкидав речі та вибив вікна, щоб обстановка в будинку нагадувала напад. Після чого син викинув свої закривавлені речі та переодягнувся.

За словами начальника Бериславського відділу поліції Олексія Пєшкова, через декілька годин оперативники затримали підозрюваного. Чоловік робив вигляд нібито він не причетний до злочину та наполягав на своїй версії, що на будинок рідних був скоєний напад. Поліцейські встановили, що саме син причетний до вбивства батька та поранення матері.

Читайте також

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ст.15 Кримінального кодексу України (Замах на злочин) та ч.2 п.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство). Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсонській області жінка втопила 4-річного сина через його тяжку хворобу. За словами жінки, вона хотіла втопитися разом із дитиною, але випливла на берег. Пізніше знайшли тіло дитини.

1